TrackJack Europe Blog


Wat zijn uw mogelijkeden?

Ritregistratie
Handmatige registratie kan op een betaalbare manier geautomatiseerd worden met TrackJack OTM 2.0. Na installatie van het systeem worden alle gereden ritten opgeslagen op het persoonlijk Internetaccount. U ontvangt o.a: adressen, start- en stoptijden, zakelijk of privé gereden ritten en kilometerstanden. Deze gegevens kunt u exporteren naar Excel voor een sluitende ritregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Beveiliging voer- en vaartuigen
Naast ritregistratie kunt u TrackJack OTM 2.0 ook gebruiken ter beveiliging van uw voer- of vaartuig. De locatie wordt 24/7 automatisch opgevraagd door heel Europa waarna deze wordt weergegeven op het persoonlijk Internetaccount en is te bekijken op de mobiele app. Daarnaast kunt u een veiligheidszone en een anti-sabotage melding instellen, om ervoor te zorgen dat uw voer- of vaartuig altijd veilig is.

Persoonsbeveiliging
Met de mobiele versie van TrackJack (BE) kunt een persoon beveiligen en 24/7 de locatie opvragen. Deze gegevens worden weergegeven op het persoonlijk internetaccount en per SMS via de mobiele telefoon. Als de drager van TrackJack zich in een vervelende situatie bevindt kan er op de alarmknop worden gedrukt. De gekoppelde gebruiker onvangt hier een melding van, samen met de actuele locatie en kan direct actie ondernemen. Deze versie is zeer geschikt voor kinderen, senioren en Alzheimer patienten.

Download de Brochure
Meer informatie over de verschillende systemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: